Home / eye wish ommen viert vijfjarig jubileum met sponsoring crossloop aco

eye wish ommen viert vijfjarig jubileum met sponsoring crossloop aco

Sjaco Aalbers, eigenaar van Eye Wish Opticiens, heeft twee hobby’s: hardlopen én opticien zijn. “Over beide hobby’s ben ik even enthousiast! Dan is het toch voor de hand liggend om deze twee hobby’s samen te brengen, als je iets te vieren hebt?” vertelt hij met een glimlach. “Bij het 2 ½ -jarig bestaan van Eye Wish Opticiens hebben we destijds ‘de weg omhoog’ ook al gevierd met een sponsorloop. Dat was de Stelvio Bergloop van een halve marathon met 34 haarspeldbochten en 1533 hoogtemeters. Met de sponsoring van de crossloop van ACO blijven we dit keer dichter bij huis.”

“Waarom juist ACO? Het is dé Ommer atletiekclub, waarvan de hardlopers op alle afstanden – tot ver in de omtrek – gevreesd worden, bij wegwedstrijden en in het jaarlijks winterse crosscircuit. Samen met andere loopclubs uit het Vechtdal organiseren zij in totaal vier crosslopen, waarvan de laatste op 17 februari dus samenvalt met het aanstaande Eye Wish jubileum.”

Veel nieuwe klanten
Net als voor de ACO-atleten, die zo goed presteerden, waren ook afgelopen vijf jaar van Eye Wish in Ommen succesvol. “Vanaf de overname van Bastiaans liep het goed en met name door de mond-tot-mond reclame kunnen we nog jaarlijks een hoog percentage aan nieuwe klanten begroeten”, vertelt Aalbers met gepaste trots.

“De service, de uitgebreide en deskundige oogmeting, de aandacht en de vriendelijkheid van het team, worden daarbij steeds weer als reden genoemd. Maar net als bij lopen gaat het niet alleen om de sfeer en bejegening, maar ook om techniek, kennis en kwaliteit. Het zijn tenslotte wel uw ogen, waar we het voor doen! Technisch worden we jaarlijks onverwachts en streng gecontroleerd op de kwaliteit van het slijpwerk. Dat slijpen doen we geheel in eigen beheer, zodat je hoogstens tien minuten je bril moet missen. Ondertussen staat de koffie klaar!”

Zware test
Optisch is er jaarlijks een zware test voor alle opticiens bij Eye Wish, met het zogenaamde OPK: Optisch Periodieke Keuring. “Zonder dat mag je geen oogmetingen doen bij Eye Wish, ook al zit je 35 jaar in het vak” vertelt Aalbers. “Maar ook extern worden we stiekem getest door mystery shoppers. Zo werden we als team recent eerste in kwaliteit van de 250 Eye Wish winkels in Nederland. En tenslotte scoren we continu hoog in het doorlopende Klanttevredenheidsonderzoek.”

Met veel plezier pakt Eye Wish opticiens Ommen nu de kans om ACO te sponsoren bij hun 5 kilometer crossloop. Organisaties die allebei verder, beter en sneller willen! ACO van sprinten naar duurlopen, Eye Wish van starter nu ‘blijvertje’ in Ommen. U kunt zich via de site van ACO van Elderen nog aanmelden voor diverse afstanden. Bij de finish ontvangt u een innovatief Eye Wish cadeau.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Hebt u dat ook, dat bultjes of onregelmatigheden in of op je huid direct kwaadaardige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.