Home / enquete over nieuwe website gemeente dalfsen

enquete over nieuwe website gemeente dalfsen

Daarom vragen zij inwoners en ondernemers op een korte vragenlijst in te vullen op https://nl.surveymonkey.com/r/Y23DR7R. Men kan hierin aangeven voor welke onderwerpen ze de gemeentelijke website bezoeken. De meest gezochte onderwerpen zijn op de nieuwe website direct vanaf de startpagina te benaderen. De gemeente werkt er hard aan om de nieuwe website op 1 maart a.s. online te hebben. Het invullen van de enquête duurt enkele minuten.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.