Home / elkaar ontmoeten niet online maar face to face

elkaar ontmoeten niet online maar face to face

Foto Pedro Sluiter

In drie woorden, een huiskamer voor singles. Vanaf 18 februari 2018 start ‘Singles together’ in de Koperen Hoogte. Geen prijskaartje, geen account maar laagdrempelig in een huiselijke ambiance.

Van Olst vervolgt: “Daten via de online wereld, ik werd er triest van”. Bijna altijd zijn er kosten aan verbonden. Die online wereld, het is een fake wereld. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd. Waar ik echt een paar goede vrienden aan heb overgehouden, is samen wandelen. Je loopt tien kilometer met elkaar en onderweg kom je aan de praat. Soms mondt het uit in een etentje. Of meer. Het heeft mij ook gevormd tot degene die ik nu ben. Meer sociaal.”

Bij Singles Together mag je op elk moment binnenwandelen. Tijdens de eerste ontmoeting, op zondag 18 februari van 15.00 tot 19.00 uur, vindt er tevens een wijnproeverij plaats. En iedere laatste zondag van de maand wordt er iets speciaals gedaan Singles Together in de Koperen Hoogte: vanaf 18 februari 2018 iedere zondagmiddag van 15.00 tot 19.00 uur. Geen entree! Info: www.facebook.com/Singlestogether 

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.