een goed verhaal zit tussen je oren

  Om te lezen heb je geen letters nodig. Een goed verhaal zit immers tussen je oren en speelt zich af in je eigen fantasie. Er zijn verschillende manieren om toch te lezen wanneer een ‘gewoon’ boek niet meer gaat. Zo is er keuze uit ongeveer 45.000 gesproken boeken voor iedereen met een leesbeperking. De dienst Passend Lezen is geschikt voor o.a. dyslectische jongeren en ouderen, blinden, slechtzienden en mensen met een fysieke beperking.

  Op donderdag 15 februari wordt er een informatiemarkt georganiseerd in de Bibliotheek Hardenberg waar alle mogelijkheden op het gebied van Passend Lezen te zien zijn. Tussen 14.00 en 20.00 uur is er een divers programma. Zo is er een doorlopende presentatie van de mogelijkheden van Passend lezen, is er informatie over de dienst ‘Boek aan huis’, is het mogelijk vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen, worden diverse leeshulpmiddelen gedemonstreerd en worden de websites van Passend Lezen gedemonstreerd.

  Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Passend Lezen? Kom dan naar de informatiemarkt. De toegang is gratis en de koffie en thee staan klaar.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.