dommerdieck op weg naar kampioenschap

  D’Ommerdieck is hard op weg om kampioen te worden. Zij hebben nog twee wedstrijden voor de boeg. De Hoeve uit Noordwolde moet nog vier wedstrijden spelen, maar staan met 14 punten uit 8 wedstrijden op de tweede plaats. Zaterdag 17 februari staat de cruciale wedstrijd van d’Ommerdieck tegen de Hoeve op het programma. Thuis heeft d’Ommerdieck met 12-8 gewonnen van de Hoeve. Bij winst staat d’Ommerdieck twee punten voor op de Hoeve en kan dan, als ook de laatste wedstrijd tegen Thrianta gewonnen wordt, zich kampioen worden.

  Zaterdag 10 februari speelde d’Ommerdieck in sporthal de Schakel tegen Thrianta 3 uit Hoogeveen. In de basis stond Miranda Huzen voor Astrid Aalbers (zij is naar de Olympische Spelen in Pyeongchang). Gelijk in de eerste minuut blesseerde een heer van Thrianta zich en viel uit. In de volgende minuut verzilverde Martin Alteveer een strafworp. 1-0. Daarna wist d’Ommerdieck uit te lopen tot 5-0. Na 5-1 wist Thrianta terug te komen tot de ruststand 7-4.

  Na rust wisselde Robert Batterink voor Jasper Batterink. Gelijk aan ’t begin van de tweede helft wist Thrianta te scoren 7-5. D’Ommerdieck bleef daarna goed doorgaan met scoren. Bij de stand 12-5 kwam Femke Rijkeboer in het veld voor Miranda Huzen. In de laatste tien minuten bleef d’Ommerdieck raak schieten. De eindstand was 17-5.

  Doelpuntenmakers: Gerja Eijkenaar 6x, Nienke Rijkeboer 2x, Robert Batterink 2x Jasper Batterink 2x, Martin Alteveer 2x , Miranda Huzen, Esther van Dijken, Femke Rijkeboer.

  Zaterdag 17 februari speelt d’Ommerdieck tegen De Hoeve om 18.25 uur in Noordwolde.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.