Home / dinnershow alfa college hardenberg wederom groot succes

dinnershow alfa college hardenberg wederom groot succes

De tweedejaars studenten zijn weken druk geweest met de voorbereidingen. “Tijdens het vak ‘Show & Entertainmentactiviteiten’ hebben we het verhaal en de acts voor de Dinnershow bedacht”, vertellen Demi Heinz en Rowie Groote. Zij zijn als derdejaars studenten verantwoordelijk voor de totale organisatie. “De Dinnershow is een project voor het vak Evenementenorganisatie. Naast het begeleiden van studenten hebben we bijvoorbeeld ook het draaiboek opgesteld, met een externe partij de muziek, het licht en geluid geregeld, de communicatie verzorgd en sponsoren gezocht. Met de tweedejaars studenten hebben we het goede doel uitgekozen.”

Tijdens de show kwamen tal van tv-programma’s aan bod, die op ludieke wijze werden uitgevoerd. Zo kwamen programma’s als ‘Nederland in beweging’, ‘Boer zoekt vrouw’, het ‘Shownieuws’ en tal van andere programma’s aan bod.

Praktijkervaring
Er werden door meer opleidingen praktijkervaring opgedaan. Het 4-gangen diner werd bereid door eerstejaars studenten van de koksopleiding. Tweedejaars studenten Facilitair Leidinggevende waren verantwoordelijk voor de uitwerking van de tafelopstelling, het menu, de aankleding van het Grand Café en de daadwerkelijke bediening. Hierbij hebben ze nauw samengewerkt met de studenten Leisure en Hospitality, zodat dit allemaal aansloot op het showprogramma.

Lees ook

Leerlingen OBS Dennenkamp werken mee aan Schone Rivieren

OMMEN – Zaterdagmorgen 25 september hebben leerlingen uit de hoogste groepen van basisschool De Dennenkamp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.