dalfser trio the wrinkles weer in de stoomfabriek

  De gezellige Nathalie Bartman, Anja van Hardeveld en Dea Jansen gaan nu opnieuw vol zelfspot over hun leeftijd, vetrolletjes en rimpels vertellen en driestemmig a capella zingen. Vele, voor zowel vrouwen als mannen, herkenbare situaties komen langs en zetten de bezoeker aan het denken, laten ze in de lach schieten of verdedigende argumenten verzinnen. De sfeer is bijzonder gezellig, bijna alsof je bij de dames op bezoek bent, wat wordt ondersteund met een heerlijke traktatie.

  De liedjes zijn verrassend, humoristisch en in diverse stijlen geschreven door Dea Jansen. Het repertoire is dus niet herkenbaar van radio of tv. Het is een geheel eigen en uniek repertoire en Nederlandstalig zodat de tekst goed te volgen is. Eigenlijk mág u het optreden van dit lokale talent niet missen, want het is fijn om met elkaar over de voorstelling na te praten en te lachen. Kaarten kunnen online op www.theaterdestoomfabriek.nl worden besteld of bij Primera worden gekocht aan de Prinsenstraat. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.