Home / dalfsen is mild voor ovc 21

dalfsen is mild voor ovc 21

Wie de zaak nuchter en realistisch bekijkt beseft dat er op dit moment weinig anders op zit. Het hoogst haalbare momenteel is Gieten en Hodo onder de knoet houden en wat Musselkanaal betreft, wachten op een kansje en dan er op en er over, om in wielertermen te spreken. Vooralsnog is het sprokkelen geblazen en hopen op een incidenteel succesje.

Een meevallertje zat er tegen Dalfsen niet in. Of zat er niet…, zat er niet in…, het kwam er niet uit. Op eigen terrein verweerde OVC ’21 zich kranig, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de koploper, die ronduit tegenviel, maar wel met de buit aan de haal ging. De thuisclub had maar zo een voorsprong kunnen pakken. Na iets meer dan een kwartier stuurde Dennis ter Burg Stefan Herbrink weg. Als die de brommer aantrapt zijn er weinigen die hem kunnen bijsloffen. Niemand in de verdedigingslinie van Dalfsen tenminste. Doelman Knol mocht bewijzen dat hij geen vliegen stond te vangen in het doel en hield de watervlugge ‘winger’ van scoren af. Aan de kant begon de thuisaanhang zowaar te geloven in een stunt, tot arbiter Wiggers de tweede overtreding van Stein Leuninge bestrafte met een tweede gele prent en dat betekende ‘inrukken’.

Oef, dat is nog een uur lang doormartelen met een mannetje minder. En dat tegen de lijstaanvoerder van 3C. De gasten van dertien kilometer westwaarts gaven gas. De equipe van Patrick Wijsman wankelde, maar hield stand. Ongeschonden werd de rust gehaald, daarna ging het al snel mis. Dalfsen opende furieus. Kans 1, mis. Kans 2, mis. Kans 3, raak! Maarten Pouwels, begeerd door FC Twente, liet zien waarom deze BVO hem zo graag inlijft. Het wachten was daarna op de 0-2. Aanval na aanval rolde af op de goal van de dappere Kacper Nadozny. Trainer Jacob Grooten liet zijn ‘Leopard-tank’ aanrukken. Chiel Huisjes werd het statische, maar balvaste aanspeelpunt voorin, althans dat was de bedoeling, maar verder dan het omver kegelen van enkele tegenstanders kwam de stevige invaller niet. Fernandez Pruik raakte het aluminium en aan de andere kant gebeurde hoegenaamd niets. OVC ’21 was aan het overleven. Voor invaller Damon Nouri kwam de wedstrijd te vroeg. Haaks op vroeg staat laat. Laat, zeer laat, met minuut 89 op de klok gooide de juist ingevallen Vincent Jansen of Lorkeers de deur in het slot, 0-2. Geen punten voor Wijsman en consorten, wel waardering. Strijdend met deze inzet moet toch een keer klinkende munt opleveren.

Stand 3C: Dalfsen 13-36, Dalen 10-25, EMMS 10-20 (+10), SVV ’04 10-20 (+9), CEC 10-19, Twed0 11-18 (+4), Weerdinge 11-18 (+3), FC Ter Apel ’96 12-18, USV 14-16, Sleen 11-13, Musselkanaal 12-10, OVC ’21 12-7, Gieten 11-3 en HODO 11-2.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.