Home / dalfsen 1 treft hodo op sportpark gerner

dalfsen 1 treft hodo op sportpark gerner

Ondanks het verlies vorige week tegen Dalen staat SV Dalfsen nog steeds bovenaan in de derde klasse C. Onder de kop ‘Hollandse hits en push-ups’ gaf trainer Jacob Grooten afgelopen maandag een korte toelichting op dit succes in de Stentor. Het geheim: Hou het simpel en hang geen lulverhaal op.

Daarnaast lukt het Grooten aardig om een juiste mix te vinden tussen mooiweervoetbal en mentaliteit. Er wordt hard getraind en in elke oefenvorm zit een competitie-element. Bij verlies twintig keer opdrukken of materiaal opruimen, dat soort werk. Daarnaast is het ook nog ouderwets gezellig op Sportpark Gerner. De kleedkamer heeft na afloop van de thuiswedstrijden meer weg van een bruin café.

Grooten denkt dat de selectie van SV Dalfsen tot veel meer in staat is en dat wil hij eerst na boven halen. Zondagmiddag zullen we zien of de draad weer opgepakt kan worden. Ballensponsor is Dalfser erevoorzitter Jos Ramaker. SV Dafsen dankt Jos voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend en in het bijzonder voor de wedstrijdbal van zondagmiddag.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.