Home / d66 dalfsen maakt kandidatenlijst bekend

d66 dalfsen maakt kandidatenlijst bekend

Foto: Van links naar rechts: Bernard Smalbraak (Dalfsen) – Ben Schrijver (lijsttrekker / Lemelerveld) – Daniëlle Schwartz (Hoonhorst) – Marijn Seuters (Dalfsen) – Marja van den Berg (Nieuwleusen) – Harmen Prins (Dalfsen)

Na een periode van afwezigheid kwam D66 met in de raad, met Jan Rooijkakkers als raadslid. Wanneer D66 opnieuw zitting neemt in de gemeenteraad, zal Ben Schrijver het politieke stokje overnemen.

“D66 is in Dalfsen een lokaal sterke partij met een flinke en vooral actieve achterban. Dat verklaart ook de veertien kandidaten die op de lijst terecht zijn gekomen. Ben Schrijver is door de leden als lijsttrekker gekozen en zal de komende weken zich profileren als de nieuwe politiek leider binnen de partij. Maar eigen is hij daar al mee begonnen als bekende inwoner van Lemelerveld en actief lid van de actiegroep HoogOverijssel”, aldus Hans de Graaff. 

Andere verkiesbare kandidaten zijn o.a. Marja van den Berg uit Nieuwleusen, secretaris van de fractie en recentelijk nog actief in het bewonerscomité Jagtlusterallee, die met succes de bomenkap heeft kunnen voorkomen. Marijn Seuters uit Dalfsen is bestuurskundige en kent als geen ander het klappen van de zweep in gemeenten en in de politiek. Als jonge vertegenwoordiger hoopt hij op een derde plaats in de nieuwe gemeenteraad.

Jong Dalfsen
Sem Loggen is de jongste kandidaat (21). Hij heeft zich in de afgelopen raadsperiode sterk gemaakt voor JongDalfsen. Een D66-initiatief dat door de gemeente is overgenomen en verder wordt uitgebouwd.

Jan Rooijakkers
Als lijstduwer staat Jan Rooijakkers op plaats veertien. Door als lijstduwer positie in te nemen heeft hij de ruimte om de nieuwe fractie te ondersteunen en zijn werk als voorzitter van de Stichting HoogOverijssel voort te zetten.

Volledige lijst
1. B.H.M. Schrijver – Ben (Lemelerveld)
2. M.M. van den Berg – Marja (Nieuwleusen)
3. A.M. Seuters – Marijn (Dalfsen)
4. J.B. Smalbraak – Bernard (Dalfsen)
5. D.C.M. Schwartz – Daniëlle (Hoonhorst)
6. H.W.E. Prins – Harmen (Dalfsen)
7. A.T.P. Bouwman – Praxedis (Dalfsen)
8. J.M. Dijsselhof – Kappert – Mirjam (Balkbrug)
9. H. de Graaf – Hans (Hessum)
10. H.C. Harkema – Henny – (Dalfsen)
11. S.L. Loggen – Sem (Dalfsen)
12. G. van Hofwegen – Gerrit (Nieuwleusen
13. H. van Nes – Hadriaan (Dalfsen)
14. J.T.P.M. Rooijakkers – Jan (Oudleusen)

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.