Home / certificaten voor cursisten klik and tik

certificaten voor cursisten klik and tik

Het leren gebeurt op een speelse, ontspannen manier en door gebruik te maken van allerlei werkvormen en technieken. Zo zijn er tien bijeenkomsten. Maar een belangrijk element is ook een driedelige online cursus op internet, waar iedereen in zijn eigen tempo mee aan de slag kan. Zowel in de groep als thuis.

Zeven deelnemers haalden alle drie certificaten van de cursus Klik & Tik. Er was overigens ook een aantal deelnemers die nog meer cursusmateriaal op heel andere terreinen met goed gevolg doorliepen. Bij de afsluitende bijeenkomst werd ook nog een digitale quiz gespeeld, de drie winnaars in zowel Dalfsen als Nieuwleusen kregen een prijsje.

Nu staan er DigiD-cursussen in beide plaatsen als vervolg gepland. Daarna wordt weer een Klik & Tik-serie aangeboden in beide plaatsen. De start daarvan is in maart gepland. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de bibliotheek, via de website of de balie en natuurlijk ook bij de Senioren Computerclub Dalfsen.

Daarnaast blijft de bibliotheek zoeken naar geschikte workshops met digitale raakvlakken en dingen die u leuk, interessant, belangrijk of uitdagend vindt. Als u hierdoor aangesproken wordt, neem dan eens contact op met een medewerker van de bibliotheek of met j.tebokkel@bibliotheekdalfsen.nl.

Lees ook

Nieuwjaarsreceptie USV: niet in de kantine, maar voor de buis

‘Als we niet fysiek kunnen feesten, dan doen we het anders.’ NIEUWLEUSEN – “Het zal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.