Home / cello en piano klinken tijdens romantisch concert dalmsholte

cello en piano klinken tijdens romantisch concert dalmsholte

Celliste Ella van Poucke debuteerde op tienjarige leeftijd in het Concertgebouw. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een wereldvermaard celliste, die vele prijzen heeft gewonnen, onder andere de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Ella is regelmatig te zien en te horen op de Nederlandse televisie en heeft opgetreden voor ARTE TV in Duitsland en Frankrijk. Zij is vast lid van de Amsterdam Chamber Music Society en is artistiek leider van het Kamermuziek Festival Amsterdam, dat zij en haar broer, de pianist Nicolas van Poucke, in 2010 hebben opgericht.

De Belgische pianist Jean-Claude VandenEynden speelde samen met vele symfonische orkesten, zoals die van Sint Petersburg, het Royal Philharmonic Orchestra van Londen, het Residentie Orkest van Den Haag en diverse Belgische orkesten. Zijn repertoire omvat de meeste grote concerten, een ruim gamma aan kamermuziek en het volledige oeuvre voor piano-solo van Maurice Ravel. Jean-Claude VandenEynden is professor aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Het huisconcert van Kunstkring Ommen begint om op 11 februari om 15.00 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom. Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Lees ook

FC Ommen stelt teleur in openingsduel tegen Avereest 

BALKBRUG – Waar FC Ommen een geslaagde bekercampagne achter de rug heeft met drie overwinningen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.