Home / cda overijssel blij met besluit uitstel opening lelystad airport

cda overijssel blij met besluit uitstel opening lelystad airport

“We vinden dit het enige verstandige besluit dat de minister had kunnen nemen. Er komt lucht in het proces. Er komt meer tijd om het proces op orde te brengen en fouten te herstellen. Het feit dat minister van Nieuwenhuizen deze beslissing heeft durven nemen en daarmee zichtbaar zorgvuldigheid voorop heeft geplaatst, getuigd van respect.”

Geluisterd
“Ik ben vooral blij dat er in Den Haag geluisterd is naar de bevolking. Deskundige inwoners hebben feiten aan de orde gesteld die van cruciaal belang zijn. In samenwerking met alle politieke partijen binnen Provinciale Staten hebben we de zorgen van onze inwoners, actiecomités en de politiek aan de kaak gesteld. Als CDA-fractie zijn we al sinds februari 2017 hierover met hen in gesprek. Een jaar uitstel is een mooi eerste resultaat voor iedereen die zich hiervoor heeft ingezet”, aldus Rutten.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.