burgemeester hans vroomen kennis maken

  Het heeft mij geholpen om een beter beeld te krijgen van onze raadsleden en soms ook van hun partners. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Ik geloof er in, dat als we elkaars verhaal beter kennen, we ook beter kunnen samenwerken. En als we goed kunnen samenwerken, kunnen we ons nog beter inzetten voor de inwoners van onze gemeente. Daar gaat lokale politiek immers over.

  Ik heb veel waardering voor onze raadsleden die zich, elk vanuit hun eigen gedrevenheid en achtergrond, telkens weer inzetten voor ons, inwoners van Ommen. Het is geen gemakkelijke taak die vaak naast het werk, het gezin en andere (sociale) verplichtingen, moet worden ingevuld. Onze raadsleden doen dit toch maar!

  Naast de persoonlijke kennismaking en het leren kennen van mijn gesprekspartners heb ik veel mooie ervaringen opgedaan. Zo heb ik bijzondere plekjes gezien in onze gemeente en heb heerlijke wandelingen gemaakt, ben ik bijgepraat over de geschiedenis van Ommen. Maar ook heb ik prachtige gesprekken gevoerd met vrijwilligers van de buurtbussen, heb ik geluisterd naar een fanfare, heb ik gesproken met de eigenaren van een top vakantiepark, heb ik een trekker bestuurd, op een elektrische fiets gezeten, een innovatief melkveebedrijf bezocht, heb ik iemand horen vertellen hoe het is om weer in Ommen te wonen. Kortom, ik leer Ommen en de Ommenaren kennen. Ik verheug me nu al op de kennismakingen met de overige raadsleden. Ik vind het fijn dat zij naast hun volle agenda’s tijd voor mij vrij kunnen maken.

  Ik wil ook u graag leren kennen. Ik heb daarbij het volgende idee.
  Wat dacht u van: ‘Een boterhammetje met de burgemeester.’ U zorgt voor de koffie of een glas melk en ik kom bij u langs voor de lunch. Ik neem mijn eigen boterham mee.

  Een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten en elkaar te leren kennen. Ik kan bij u persoonlijk langs komen of bij uw gezin, maar misschien vindt u het leuk als ik aanschuif als u schaft met uw collega’s in uw bedrijf, tijdens de pauze tussen de lessen, of tijdens de lunch in het verzorgingstehuis, lunchen of een kop koffie met vrijwilligers, laat me maar weten. Graag kom ik langs om mijn boterham bij u te eten en maak daar elke week graag een moment voor vrij.

  Mocht u een boterhammetje met mij willen eten, neem dan contact op met het bestuurssecretariaat om een afspraak te maken. U kunt bellen met Jeanet Tillema: 0523 – 289 462. Ik verheug mij er op met u kennis te maken.

  Met vriendelijke groet,
  Hans Vroomen,
  burgemeester

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.