Home / bc trefzeker promoveert naar hoofdklasse

bc trefzeker promoveert naar hoofdklasse

Na een minder succesvol seizoen 2016/2017, waarin twee teams degradeerden van de 1e klasse naar de 2e klasse en één team toch nog, door inzet van de competitieleider, in de 1e klasse kon blijven, gaat het seizoen 2017/2018 de boeken in als een topjaar. Het eerste team, dat dus ‘bij toeval’ in de 1e klasse mocht blijven, is woensdag kampioen geworden.

In de beslissende wedstrijd tegen het tweede team van Allotria waren nog drie punten nodig om het kampioenschap veilig te stellen, zonder af te hoeven wachten wat de concurrenten deden. Het werd een zege van 7-1. Een seizoen waarbij slechts een van de veertien wedstrijden werd verloren.

Het team, bestaande uit Dalfsenaren Jeanine de Jong, Chi van Gelder, Henry van Lohuizen en Harwin Mulder en Zwollenaren Arjen Corporaal en Gerda Smit, zal volgend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.