automaatje wint landelijke vrijwilligersprijs

  De Vrijwilligersprijzen worden jaarlijks georganiseerd door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport, de VNG (Vereniging Nederlandse gemeenten), de NOV (Vereniging Nederlandse organisatie Vrijwilligers, de Vriendenloterij en Movisie.

  Er waren in totaal 210 inzendingen voor de categorieën landelijke projecten, lokale projecten en de vrijwilliger van het jaar. De basis voor het winnen van de publieksprijs is een hecht en zeer betrokken AutoMaatje netwerk. Een project waarbij betrokken buurtgenoten met hun eigen auto rijden voor minder mobiele buurtgenoten.

  ANWB AutoMaatje is ontwikkeld door de landelijke ANWB en uitgevoerd door gemeentelijk maatschappelijk betrokken organisaties. In Dalfsen uitgevoerd onder regie van SAAM Welzijn. Landelijk rijden zo’n 360 vrijwilligers gemiddeld 1 a 2 keer per maand voor in totaal 1.650 deelnemers. Daarvan zijn in Dalfsen 30 chauffeurs actief die in totaal al ruim 600 ritten hebben uitgevoerd voor de 88 deelnemers.

  De basis voor het winnen van de publieksprijs? Een hecht en zeer betrokken netwerk dat dagelijks in de weer is voor minder mobiele buurtgenoten. Wilt u meer weten over de werking ANWB-Automaatje Dalfsen, gebruik maken van deze vervoersdienst of chauffeur worden? Dan kunt u, op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur, contact opnemen met tel.nr. 088-8508805.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.