ambulanceverhalen en liedjes albert hutten

  Werken met collega’s, werken voor de patiënten, werk dat je niet loslaat, gebeurtenissen die je niet snel vergeet. Hutten gunt de toeschouwer een kijkje in de keuken, laat de dagelijkse routine zien maar ook de uitzonderlijke gevallen. Humoristisch, emotioneel, openhartig en optimistisch neemt hij de toeschouwers in verhalen en liedjes mee in de realiteit van de medische spoedhulpverlening. Daarbij begeleidt hij zichzelf op de piano.

  Door de aard van de presentatie zit er in dit programma geen pauze. Na afloop is er nog gelegenheid met elkaar na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

  De avond begint om 20.00 uur, locatie de Bibliotheek Ommen (bovenverdieping). De entree bedraagt € 7,00, Vrienden van Ccoba betalen € 3,00, bibliotheekleden € 5,00. Dat is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de klantenservice van de bibliotheek of kunnen worden gereserveerd via www.bibliotheekommen.nl. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop. De openingstijden van de klantenservice zijn: maandag, woensdag en vrijdag 14.00 – 20.00 uur, dinsdag en donderdag 14.00 – 18.00 uur en zaterdag 10.00 – 12.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.