agrarisch politieke avonden in hardenberg ommen en dalfsen

  LTO Noord, afdeling Vechtdal vindt het belangrijk om te horen wat de partijen voor de agrariërs kunnen betekenen. De LTO hoopt op goede discussies, waardoor de aanwezigen uiteindelijk weten waarop men moet/kan stemmen op 21 maart.

  – Hardenberg; maandagavond 12 maart 2018, bij Zaal Mulder Gramsbergen
  – Ommen; dinsdagavond 13 maart 2018, bij De Kern Ommen
  – Dalfsen; donderdagavond 15 maart 2018, bij De Wiekelaar Oudleusen

  Op alle drie de avonden gaan de deuren om 19.45uur open en start de avond om 20.00 uur. Het worden interactieve avonden waarbij debatleider Erik Volkers stellingen voorlegt die tot een discussie/debat leiden. Het publiek, zowel niet- als wel LTO leden, krijgt uiteraard kans tot het stellen van vragen. LTO Noord, afdeling Vechtdal ontvangt u graag op een van de agrarische politieke avonden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.