Home / aandacht voor compaan en thuisscan tijdens wijkondersteuning hessum

aandacht voor compaan en thuisscan tijdens wijkondersteuning hessum

Tijdens deze bijeenkomst zal Dhr. T. Eilert informatie geven over de Compaan; het meest gebruikersvriendelijke tablet voor senioren. Een tablet die op maat ingesteld kan worden op uw wensen. Dhr. Eilert heeft deze ochtend een Compaan bij zich en hij kan al uw vragen beantwoorden.

Daarnaast vertelt hij u over het nut van de Thuisscan. Door een Thuisscan in en om uw huis uit te (laten) voeren weet u naderhand waar het in uw huis nog beter kan. De scan wordt uitgevoerd door een deskundige medewerker van SAAM Welzijn die samen met u, aan de hand van een scanlijst, de diverse vertrekken van uw woning bekijkt. De opzet is dat u, na uitvoering van de scan, tips en adviezen krijgt die het woonplezier en wooncomfort in uw huidige woning vergroten.

Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst bij zaal Madrid in Hessum om 10.00 uur.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.