zwolse zangeres esther groenenberg in theater carrousel

  Carole King is onder meer bekend van hits als A Natural Woman, You’ve Got a Friend en The Loco-motion. King’s meesterwerk Tapestry uit 1971 staat centraal, aangevuld met talloze hits die ze schreef voor andere artiesten en uiteraard de muziek van haar soulmate James Taylor. Met haar drie begeleidende topmuzikanten roept Groenenberg de sfeer op van de fameuze nachtclub The Troubadour, waar Carole King kind aan huis was en geeft de zangeres zo het eerbetoon dat ze verdient.

  Met haar loepzuivere stem, haar spontaniteit en heldere blik, neemt Esther je mee in de muzikale wereld van Carole King. Een avond vol muziek en klasse, waar je met genoegen op terugkijkt. Vrijdag 26 januari staat ze om 20:15 uur op het podium in Theater Carrousel. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Primera in Ommen of via www.theatercarrousel.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.