Home / zes kampioenstitels voor ponyclub dalfsen

zes kampioenstitels voor ponyclub dalfsen

Louise van Nes wist tweemaal kampioen te worden, met Heidepeel’s Natalja in de L1 dressuur cat. AB en met Heidepeel’s Constantijn in de B dressuur cat. C. Gwendolyn Krieger deed er nog een schepje bovenop, ze werd kringkampioen met Quetsche du Vignault in de L2 cat. C en met Heidepeel’s Constantijn in de M2 cat. C en wist ook nog derde te worden met Rebel Rebel in de B dressuur cat. DE.

Zus Fayegale Krieger behaalde het kringkampioenschap met Chapeau! in de L2 cat. DE en Renske Jutten mocht het kampioenschapslint in ontvangst nemen met haar Lucky in de L1 cat. C. Daarnaast ook nog startbewijzen voor Peter Hofstee en Templedruid Sneaffle in de B dressuur cat. AB en Nienke Fokkert met Jet’s Koekie in de L1 cat. AB.

De Overijssels Kampioenschappen worden gehouden op 27 januari in Genemuiden en 16 en 17 februari in Emmeloord.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.