Home / winkelend ommen weer in de ban van stickers

winkelend ommen weer in de ban van stickers

Er volgen 3 trekkingen (26 januari, 2 februari en 13 februari) waarbij er fantastische prijzen te winnen zijn! Naast de reguliere prijzen doet elke ingeleverde spaarkaart in de eindtrekking mee voor de hoofdprijs: Een 5 gangen diner voor 2 personen thuis bereid en geserveerd door thuiskok Martin Lip van Culinair bij u thuis! Als extra prijs zijn er 3 gelukkige winnaars die een diner voor 2 winnen bij: Puik, Tante Pos of Jipp. Door het invullen van de “wie is jouw valentijn en waarom” actie op de achterkant van de spaarkaart maak je kans om met je valentijn bij een van deze horeca gelegenheden volledig verzorgd te eten!

Naast de gezellige winkels, fantastische horeca en gratis parkeren dus nog een goede reden om de komende weken te winkelen in Ommen!

Lees ook

WijZ zet de bloemetjes buiten in Ommen-Zuid

WijZ welzijn ontmoet graag de inwoners van Ommen. De opbouwwerkers starten daarom met het wijkproject …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.