vomol project voor leerlingen planthof en wegwijzer

  VOMOL is een educatieprogramma voor kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen, die vaak in aanraking komen met opvallend landbouwverkeer. Doel van het VOMOL-project is de kinderen de gevaren van het landbouwverkeer te laten zien.

  “De kinderen kennen de gevaren nog niet goed van de trekkers. Zo hebben ze ook over de dode hoek geleerd. De machines hebben vaak scherpe delen, maar kunnen ook uitzwenken zonder dat de kinderen dat door hebben”, aldus de organiserende studenten. “Ondanks het slechte weer hebben wij een leuke dag gehad met enthousiaste kinderen!”

  Er waren meerdere landbouwmachines aanwezig: een hakselaar, trekker met een ploeg er achter, trekker met een opraapwagen en een trekker met daarachter een hark.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.