Home / volleybalvereniging flash zoekt oude beelden

volleybalvereniging flash zoekt oude beelden

Een enthousiaste groep leden (Theo Post, Almar Meijerink, Lieke Wink, Jolanda Marsman, Albert Bovenhuis, Sebo Popken, Elize Boudeling en Heidi Popken) is al enkele maanden bezig om een uniek programma in elkaar te zetten. Het programma van de feestweek is nog geheim, maar het belooft een bijzonder evenement te worden.

De jubileumcommissie wil graag in die week Flash materiaal tentoonstellen en beeldmateriaal tonen. Dus mocht u nog foto’s, video’s, geluidsfragmenten, krantenknipsels, materiaal (Flash kleding, ballen, bekers, Flash gadgets etc.) hebben, dan kunt u contact opnemen met de jubileumcommissie via flash50@flashnieuwleusen.nl of 06-14426193 (Heidi Popken). Uiteraard krijgt u het materiaal in originele staat weer terug.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.