volledige bestuurswisseling bij lp cafe

  De nieuwe bestuursleden zijn niet nieuw binnen de stichting. Voorzitter Piet van der Velde, secretaris Dewi Hoeve, penningmeester Henri Amsink en algemeen bestuurslid Ron de Wit lopen voor een deel al vanaf het begin mee. Piet van der Velde: “Toen Frits me polste als nieuwe voorzitter hoefde ik niet lang na te denken. Het is zo’n mooie stichting en we hebben nog zoveel mooie, nieuwe plannen. We willen graag doorgaan met onze meetings, het promoten van lokale bands en organiseren van feestjes, maar daarnaast willen we ook nieuwe dingen gaan doen.”

  Op de vraag of alles onder het nieuwe bestuur verder hetzelfde blijft antwoord Piet: “Waarschijnlijk niet, maar wel net zo leuk. Onze nieuwe plannen maken we binnenkort bekend. Eerst werken we aan het Outdoorfeest in Stegeren op 21 juli. Dat wordt aan de ene kant ouderwets gezellig, maar aan de andere kant uitbundiger dan ooit!”

  Oud-penningmeester Bernie Dunnewind: ”Dat we wisselen van functies betekent zeker niet dat we er niet meer bij zijn. We blijven deel van het LP Café en ons ook vrijwillig inzetten. Alleen kost het ons nu minder tijd, omdat we niet ook de bestuurszaken erbij doen. Met onze drukke banen gaat dat niet meer, dus maken we graag plaats voor een nieuw bestuur.”

  Oud-voorzitter Frits Volkerink: “Muziek, feestjes, bandjes, gezelligheid en saamhorigheid. Dat zijn de kernwoorden waarmee de uit de vriendenclub ontstane Stichting LP Café bekendstaat. Al ruim acht jaar organiseren we het LP Café Outdoorfeest in Stegeren. Dat doen we als een festival, met goede -voornamelijk lokale- bands en leuke acts. We houden de prijs heel laag en toch is er voor iedereen altijd voldoende eten, drinken en muziek. Dat komt doordat we het met de vriendenclub doen, allemaal vrijwillig dus. Daarnaast hebben we sponsoren, we krijgen tegen kostprijs of in bruikleen. Goed geregeld dus en altijd heel gezellig, zeker ook het opbouwen!”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.