vier nederlands kampioenen sambo bij emsland

  In een sterk deelnemersveld werden er vier titels veroverd. Lindy Zandman (13) uit Beerze deed dit in de klasse Cadets tot 52 kg. In de klasse Youth tot 70 kg ging Lars Brinkhuis (16) uit Oudleusen aan de haal met de titel. Niek Lamberts (17) uit Vroomshoop werd zowel in de klasse Youth tot 65 kg en Juniors tot 62 kg Nederlands Kampioen.

  Iwan Lubbers (16) uit Oudleusen werd bij de Youth tot 70 kg net geen kampioen. Ook tweede werd Dennis van Beesten (21) uit de Vinkenbuurt in de klasse Seniors tot 82 kg. Ruben Drost (32) uit Zwolle knokte zich naar het brons in zowel de klasse Seniors tot 90 kg als de open klasse. Al met al een goed begin van het nieuwe sambo jaar. Ook een keer sambo bekijken? Op 10 februari organiseert Sportcentrum Emsland een opstaptoernooi Sambo in haar eigen dojo en op 10 maart is De Trefkoele+ het decor voor het Dutch Open Sambo en Combat-Sambo.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.