Home / veel nieuwtjes tijdens nieuwjaarsborrel usv

veel nieuwtjes tijdens nieuwjaarsborrel usv

Rond de feestdagen kwam het tot een akkoord met Yves Heskamp (43), nu nog werkzaam bij MSC zaterdag. Bijzonder is dat de nieuwe trainer hiermee in de voetsporen treedt van zijn vader Herman, die medio jaren ’80 USV onder zijn hoede had.

Ook goed nieuws op het gebied van sponsoring. Het aflopende contract met duo-hoofdsponsors Wildeboer-Groep en PLUS Bakker werd met 3 jaar verlengd. Jan Willem Wildeboer en Arjan Bakker zetten tijdens de nieuwjaarsreceptie hun handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Verder deelde de voorzitter mee dat de secretariële bestuurstaken van de in november afgetreden Ben Schuurman worden overgenomen door Daniëlle Vlierman. Zij was secretaris van het jeugdbestuur en trad tijdens de afgelopen najaarsledenvergadering toe tot het hoofdbestuur.

In de terugblik op het afgelopen jaar was het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse van USV 1 natuurlijk het absolute hoogtepunt. Ook stond de voorzitter stil bij de forse groei van het aantal leden. Een ontwikkeling die volgens hem niet los kan worden gezien van de grote inzet van de vele vrijwilligers alsook de actieve rol van de supportersvereniging binnen de club. Mede dankzij die brede betrokkenheid is USV een sportieve, gezonde én gezellige vereniging. Waar steeds meer mensen graag bij willen horen.

Met de blik vooruit zei de voorzitter dat USV volop in gesprek is met kinderdagverblijf Winkies over een mogelijke samenwerking. Met een paar aanpassingen voorziet het clubgebouw van USV in alle faciliteiten die nodig zijn voor naschoolse opvang.

USV heeft de blik intussen ook al gericht op 2020. Dan wil de club het 90-jarig bestaan op gepaste wijze vieren. Een speciale jubileumcommissie gaat aan de slag om een plan van aanpak te maken.

Oefenwedstrijd
Komend weekend komt het gewone voetballeven weer langzaam op gang. Met een oefenwedstrijd tegen Wacker begint USV aan de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.