Home / uitslag hippisch nieuwleusen

uitslag hippisch nieuwleusen

Lisa Kragt heeft in Kampen op 27 december de Zilveren Ui weten te winnen. In de 29 ste editie van dit springconcours georganiseerd door PSV Kampen wist Lisa met haar pony Gucci in de klasse M/E de trofee te bemachtigen.

Op zaterdag 6 januari werden de dressuur kring Kampioenschappen voor Kring Vechtdal verreden. Pien de Boer werd daar Kampioen in de klasse B-DE met haar pony Orchids Sharla. Zij mag nu door naar de Overijsselse kampioenschappen die verreden worden op 27 januari in Genemuiden.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.