toneelgroep oese volluk speelt pensionados wiet vut

  Om een oogje in het zeil te houden, bedingt Tiny dat schoonmaakster Wilma elke week het huis van de huurders schoonhoudt. Maarten doet dit liever zelf door een onopvallende camera te plaatsen. De wet op privacy vindt hij flauwekul. Het grote huis en de kluis bieden veel mogelijkheden om een extra centje bij te verdienen. En zo’n extraatje kan iedereen gebruiken, toch? Krijgen de pensionado’s in Portugal lucht van deze activiteiten en lukt het iedereen om een extraatje te verdienen? Spanning en hilarische situaties waarbij je soms ogen te kort komt. Oese Volluk maakt met een beeldscherm optimaal gebruik van de mogelijkheden in theater de Carrousel. Een vorm van toneel die voorgaande jaren is gewaardeerd.

  Kom kijken en genieten van Pensionado’s Wiet Vut op zaterdag 3 februari 2018 Theater de Carrousel Ommen 20.00 uur. Voor kaarten en inlichtingen kunt u bellen 06 – 3331 3355 of kijken op  www.toneelgroepoesevolluk.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.