tip van energieloket salland elektrisch verwarmen is duurder maar kan goedkoper zijn

  Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

  Stel dat je kinderen een studiekamer willen en dat je daarom een verwarming op die kamer wil hebben. Dan kan het zijn dat je voor een uurtje per dag warmte nodig hebt. Je kunt dan overwegen een elektrische radiator op de kamer neer te zetten. Niks geen breekwerk voor leidingen en zo, en iedere dag gewoon even snel de radiator aan voor plaatselijke warmte. Extra zonnepaneeltje bij op het dak en klaar is Kees.

  Die redernatie geldt voor alle ruimtes waar je niet blijvend hoeft te verwarmen. De logeerkamer waar maar zo af en toe iemand is. De praktijkruimte voor de kapsalon die je aan huis hebt, maar alleen op zaterdagmiddag gebruikt, dat soort dingen.

  Een dergelijke afweging moet je ook maken voor vloerverwarming of radiator. Een slaapkamer, daar moet je geen vloerverwarming willen hebben, want dat koelt niet genoeg af. In de kamer, daar is de vloerverwarming juist te prefereren. Want daar wil een constante fijne temperatuur en warme voeten zijn ook nog eens een keer heel prettig.
   
  Gratis energiescan
  Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

  Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

  Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
  energieloketsalland@gmail.com
  06-82119122

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.