Home / theo feijen neemt brood van verdienste in ontvangst

theo feijen neemt brood van verdienste in ontvangst

Tekst en foto’s: Geert Bistervels

Deze bijeenkomst was in Nikki’s Cafe op het Kerkplein en werd bezocht door ca. 30 leden. De voorzitter Bertil Uittenbogaard hield zijn nieuwjaars speech en daarna bood hij het brood van verdienste aan Theo Feijen aan.

Theo heeft zich op vele verschillende gebieden zeer verdienstelijk gemaakt voor de Dalfser samenleving. Hij is op dit moment de penningmeester van de stichting Vrienden van Rosengaerde.

Daarnaast organiseert hij 5-6x per jaar voor Rosengaerde scootmobieltochten in de omgeving en verzorgt hij scoormobieltrainingen.

Tijdens de wandel-drie-daagse ook actief met de scootmobieltochten en tijdens diverse evenementen in Dalfsen actief als verkeersregelaar.
Daarnaast doet hij de hele financiële administratie voor de Wereldwinkel, is vrijwilliger voor de Zonnebloem (en oud-bestuurder van de regio Zwolle) en gaat met rolstoelers naar voetbalwedstrijd van PEC Zwolle en naar de Arena in Amsterdam.

Kortom, een hele grote staat van dienst.

Theo Feijen dankte tenslotte iedereen en was erg blij met deze erkenning. Hij wil met name iets betekenen voor de medemens met een beperking, opdat voor hen het leven net iets prettiger wordt.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.