Home / the hague string trio speelt op het laer

the hague string trio speelt op het laer

Het The Hague String Trio wordt gevormd door Justina Briefjes (viool), Julia Dinerstein (altviool) en Miriam Kirby (cello). Van Mozart zal zowel het strijktrio in G (k. 562e) als ook het Divertimento in Es (K. 563) gespeeld worden. De hier minder bekende Poolse componist Weinberg (1919-1996) vluchtte in 1939 voor de Nazi’s naar Rusland. Hij studeerde daar bij Rimski Korsakov en raakte daar bevriend met Sjostakovitsj. Hij liet een groot oeuvre na: 27 symfonieën, 17 strijkkwartetten en nog veel meer. Van hem wordt het strijktrio opus 48 gespeeld.

Losse kaarten kosten 22,50 euro (inclusief pauze-consumptie); jeugdkaarten 5 euro. Info en reservering: Hotel De Zon, tel. 0529-45 55 50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert, echter het aantal plaatsen is beperkt en reservering wordt sterk aanbevolen. Zie ook www.thehaguestringtrio.com.

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.