Home / stokvisdennen derde bij perplex jeugdtoernooi in deventer

stokvisdennen derde bij perplex jeugdtoernooi in deventer

Het meest verrassend was wel de eerste plaats van C-pupil Yonne Oonk bij de jongens pupillen B, met twee eerste plaatsen. Zij reed dan ook als enige twee persoonlijke records (pr): een hap van drie seconden van haar 300 metertijd af tot 37,54 seconden en een prima 1:01,00 op haar eerste 500 meter. C-pupil Liv Stappenbelt reed een pr op de 500 meter in 1:10,37 en werd twee keer prima zevende bij de meisjes B-pupillen.

Voor C1-junior Loek van Vilsteren twee uitstekende tweede plaatsen op de 500 en 1000 en daarmee totaal tweede, Bo Meijer, ook C1, behaalde een mooie vierde en derde plaats en eindigde als derde. Voor A-pupil Joris Jansen was er een vijfde en vierde plaats en ook voor hem het brons. Pieter van Savoyen was de coach die deze succesvolle ploeg leidde.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.