sprokkelaars maken zich op voor gala avond in zaal reimink

  Tijdens deze avond wordt de Sprokkelaar van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar stellen wij tevens twee nieuwe Sprokkelaars aan u voor.
  Vervolgens nemen we afscheid van onze jubileum Prins, Prins Floris de 55e. Hij heeft een jaar lang geregeerd over ons Sprokkeldorp. Op welke wijze zal hij afscheidt gaan nemen? Aansluitend wordt bekend gemaakt wie zijn opvolger is en zich de nieuwe Prins van de Sprokkelaars mag noemen.

  De muziek wordt verzorgd door reserveteam het Einde en de PPM Band. Het belooft weer een geweldig feest te worden. Kom daarom zaterdag 20 januari naar onze Residentie. De zaal is vanaf 20:00 uur geopend, het programma begint om 20:30 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.