Home / sinkhole in ommen

sinkhole in ommen

Volgens een voorbijganger was het “wachten op problemen, de hele straat is slecht zeker bij de putten, en de dagelijkse ritten van de vele taxibusjes van en naar De Baalderborg maken het er niet beter op”. Dat er niemand gewond is geraakt, juist op het moment dat er veel kinderen naar school gaan, is een geluk bij een ongeluk. De gemeente voert nu een spoedreparatie uit en gaat onderzoeken of een verzakte riolering wellicht de oorzaak is van het probleem.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.