Home / scouting dalfsen zoekt volwassen natuurliefhebbers

scouting dalfsen zoekt volwassen natuurliefhebbers

Scouting Dalfsen wil laten zien dat scouting voor jong, maar vooral ook voor oud is. Bij de scouting zoeken ze nieuwe leiding die het leuk vinden om op pad te gaan. Samen op een verantwoordelijke wijze avonturen beleven met de kinderen. Je hoeft geen onderscheiden Akela te zijn om je aan te melden, want de basis is dat jij graag leuke activiteiten wil doen buiten in de natuur. Scouting kan jou voorzien in leuke trainingen om vaardigheden waar nodig aan te leren en dat is altijd mee genomen, ook buiten Scouting!

Meer interesse in ondersteunende taken zoals materiaalbeheer of klussen? Dat kan ook! Neem gerust contact op met ons via info@scoutingdalfsen.nl of kijk op www.scoutingdalfsen.nl voor meer informatie.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.