schrijf mee aan het langste gedicht van hardenberg

  In het kader van de Poëzieweek kunnen alle bezoekers van de Bibliotheek schrijven aan het langste gedicht van Hardenberg. In de Bibliotheek hangt van 26 t/m 31 januari een grote papieren rol. We starten op 25 januari met één zin tijdens de conversatieles van die avond. Alle deelnemers kunnen één nieuwe zin aan het gedicht toevoegen.

  De volgende dag hangt de rol in de Bibliotheek en kan elke bezoeker een nieuwe zin toevoegen. Deze moet natuurlijk wel rijmen op de voorgaande zin, anders wordt het geen gedicht. Zo schrijft iedereen samen aan het langste gedicht van Hardenberg. Nu al inspiratie, kom dan ook meeschrijven.

  Aan het einde van de Poëzieweek publiceren we het gedicht op onze website en social media.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.