Home / schrijf mee aan het langste gedicht van hardenberg

schrijf mee aan het langste gedicht van hardenberg

In het kader van de Poëzieweek kunnen alle bezoekers van de Bibliotheek schrijven aan het langste gedicht van Hardenberg. In de Bibliotheek hangt van 26 t/m 31 januari een grote papieren rol. We starten op 25 januari met één zin tijdens de conversatieles van die avond. Alle deelnemers kunnen één nieuwe zin aan het gedicht toevoegen.

De volgende dag hangt de rol in de Bibliotheek en kan elke bezoeker een nieuwe zin toevoegen. Deze moet natuurlijk wel rijmen op de voorgaande zin, anders wordt het geen gedicht. Zo schrijft iedereen samen aan het langste gedicht van Hardenberg. Nu al inspiratie, kom dan ook meeschrijven.

Aan het einde van de Poëzieweek publiceren we het gedicht op onze website en social media.

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.