Home / saam welzijn start project vriendenkring

saam welzijn start project vriendenkring

Voor mensen met een beperking is het vaak lastig om een sociaal netwerk op te bouwen. Een sociaal netwerk is belangrijk voor iedereen. Dit geldt ook voor mensen met een beperking. Het netwerk van mensen met een beperking blijft vaak klein, dit bestaat vaak uit hun relatie met professionals, ouders en enkele familieleden. Een sociaal netwerk versterkt het zelfvertrouwen, brengt structuur aan in iemand zijn leven, maar het belangrijkste wat dit brengt, is plezier.

Zou jij ook wel eens gezellig samen met een aantal mensen wat willen drinken of iets leuks doen, maar vind je dit moeilijk? Dan is vriendenkring iets voor jou. Iedereen met een beperking, ouder dan 18 jaar, uit de gemeente Dalfsen kan zich aanmelden voor de Vriendenkring.

De Vriendenkring komt één keer per maand bij elkaar en onderneemt leuke activiteiten. De groep zal bestaan uit mannen en vrouwen. Als deelnemer kan je meepraten over welke activiteiten er georganiseerd worden. Er wordt een vast bedrag gehanteerd van €5,- per Vriendenkringavond. Tijdens deze avond is er koffie/thee/fris met wat lekkers, wordt er gesproken over vriendschap en wordt er een activiteit georganiseerd.

Wanneer je je hebt aangemeld via mail zoekt de professional contact met je op. Je vertelt wie je bent, wat je interesses zijn en wat je verwacht van Vriendenkring. Wanneer er voldoende deelnemers zijn krijg je bericht wanneer de eerste Vriendenkringavond plaatsvindt.

Vragen, meer informatie of aanmelden kan via: kiona@swolemelerveld.nl of bel naar  0572-372882 / 0611474582.

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.