Home / rechtsgevoel groeit nu ook kantoor in ommen

rechtsgevoel groeit nu ook kantoor in ommen

In 2005 startte Mieke Bosma in Zwolle het juridisch adviesbureau Rechtsgevoel onder het motto ‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’ Na een juridische HBO-opleiding was ze 10 jaar als rechtshulpverlener werkzaam bij een landelijk bekende vakbond. Ze leerde daar de kneepjes van het vak. Het persoonlijk behartigen van de belangen van werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering ligt haar na aan het hart.

In de dagelijkse praktijk van Rechtsgevoel staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat haar klanten persoonlijk te woord en geeft deskundig advies. In goed overleg bekijkt ze welke oplossing passend is. Zo is iedere zaak maatwerk!

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht is voor de menselijke kant van een zaak. Wanneer het gesprek wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Met lagere kosten tot gevolg!

Kijk voor meer informatie over Rechtsgevoel in Ommen en Zwolle op www.rechtsgevoel.nl of bel/mail (06-81113000 / info@rechtsgevoel.nl).

Lees ook

Gemeente Hardenberg is op zoek naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.