Home / protestantse kerken ommen weer op werkvakantie naar albanie

protestantse kerken ommen weer op werkvakantie naar albanie

De werkvakantie zal waarschijnlijk van 10 tot en met 24 augustus plaatsvinden. Bestemming is de stad Korçë. Op dinsdag 23 januari, vanaf 19.45 uur, vindt een informatieavond plaats in de Kern (aan de bouwstraat in Ommen).

Dus ben je geïnteresseerd en in augustus 18 jaar of ouder (geen maximum leeftijd) kom dan naar de infoavond. Wees welkom en/of meld je aan, want vol is vol. Kun je die avond niet, maar zou je wel informatie willen hebben? Stuur dan een mail naar werkvakantiealbanie@hotmail.com.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.