prins lukus 2 0 dit jaar heerser sprokkeldorp

  Na de gala middag werd door Prins Floris en zijn raad van elf de kerkdienst bijgewoond in de Heilige Hart Kerk. Hier deed ook Prins Floris ook nog even een woordje.

  Om 20.30 uur begon de gala avond van Sprokkelaars. Een avond met als hoogtepunt natuurlijk de bekendmaking van Prins carnaval 2018.
  Maar voor dit hoogtepunt werden eerst nog een aantal mensen in het zonnetje gezet. In een bomvolle residentie kreeg Dianne Hofman een onderscheiding omdat zij al 11 jaar lid is van de vereniging. Twee nieuwe raadsleden (Jort Krisman en Robert Valk) werden voorgesteld aan het publiek en officieel in de raad van elf geïnaugureerd.

  Sprokkelaar van het jaar 2018 is geworden; Anton, Marja en Mark van de Most (Bakkerij van de Most). Na al deze officiële handelingen was ook voor Prins Floris de 55ste de tijd gekomen om een geweldig jubileum jaar af te sluiten en de scepter door te geven. Na een indrukwekkende slot proclamatie werd hij met een heuse ambulance door zijn kameraden de residentie uitgereden.

  Daarna was een roemruchte carnavalsvereniging een moment prins loos, de gordijnen waren letterlijk even dicht. Het duurde maar even of Waldorf en Statler kondigden op ludieke wijze aan dat “de nieuwe” in aantocht was. Rond de klok van 22.30 konden de gordijnen open en mocht Prins Lukus 2.0 (Luuk Kemerink) zijn eerste voordracht doen. Deze prins was 20 jaar geleden al eens jeugdprins van de Sprokkelaars en zijn vader mocht 15 jaar geleden al de scepter zwaaien over het Sprokkeldorp. Kortom, een prins die niet geheel onbekend is met dit baantje.

  Nu er een nieuwe Prins is kon het feest losbarsten. De huis dj’s Reserve team ’t Einde wist samen met de PPM band de menigte te veranderen in een dansende en hossende massa. En het bleef nog lang gezellig in het Sprokkeldorp…

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.