Home / piano wonderkind aidan mikdad treedt op in dalmsholte

piano wonderkind aidan mikdad treedt op in dalmsholte

Aidan, die een Nederlandse moeder en een Syrische vader heeft, studeert momenteel aan het Amsterdams Conservatorium. Hij heeft al vele prijzen gewonnen met zijn pianospel, zoals de Young Talent Award van het Kon. Concertgebouw. Ook gaf hij al vele recitals in Frankrijk, Italië en Duitsland. Op 5 maart 2017 debuteerde hij bij de beroemde Meesterserie in het Concertgebouw tijdens het jubileumconcert.

Kunstkring Ommen is zeer verheugd dat dit grote pianotalent een concert komt verzorgen in Dalmsholte. Dit unieke huisconcert van Kunstkring Ommen begint om 15.00 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom.

Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is 15 euro.

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/gXRTjZrJRZg”]

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.