Home / organisatie station tot station loop schenkt sponsorgeld aan goed doel

organisatie station tot station loop schenkt sponsorgeld aan goed doel

Deze stichting heeft als doel om deze prachtige stelling molen functionerend te houden. De Stichting zet ieder jaar de deuren van de molen belangeloos open voor de route dóór de molen. Dat levert altijd een waar spektakel op. “Wat we met het geld doen? Dat moeten we nog eens rustig bekijken. Momenteel missen we twee wieken, maar als de molen weer in bedrijf is, kunnen we het geld goed gebruiken. Dan moeten er weer allerlei dingen gekocht worden om te draaien”, zeggen de molenaars Gert van der Weide en Jos Jutten van de Vilsterse molen.

Ook maakte de organisatie van de Station tot Station Loop de eerste plannen bekend voor de komende elfde editie en alle ontwikkelingen rondom de hoofdsponsors. De inschrijving voor de komende editie is op 1 februari om 18.00 uur. De Station tot Station Loop wordt traditiegetrouw op de laatste woensdag in mei gehouden.

Op 30 mei 2018 zal het startschot om 19.30 uur weer worden gegeven bij Station Ommen. Daarna zullen 1500 deelnemers tien Engelse Mijlen afleggen, om vervolgens bij Station Dalfsen te finishen. Inschrijven is op 1 februari om 18.00 uur is mogelijk via de website van de Station tot Station loop of via www.inschrijven.nl.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.