Home / oranjevereniging dalfsen houdt ledenvergadering

oranjevereniging dalfsen houdt ledenvergadering

Op de agenda staat het bespreken van het jaarverslag van de secretaris en het financiële jaarverslag over 2017. Ook geeft het bestuur een toelichting op het programma van 2018. De Oranjefeesten vinden plaats van woensdag 25 april tot en met zondag 29 april 2018 op het evenemententerrein in Dalfsen. Noteer deze data alvast in uw agenda.

Dit jaar wordt speciaal, want Oranjevereniging Dalfsen bestaat 120 jaar. Activiteiten als de Drakenbootrace, optocht, feessie zo’as vrogger, Dalfser obstakelloop en de cabaretavond staan weer op het programma. Ook dit jaar gaat de organisatie voor een programma met diverse activiteiten waar jong en oud(er) van kan genieten. Over het programma wordt op korte termijn meer bekend. Met bovenstaande redenen nodigt de vereniging al haar leden van harte uit om de ledenvergadering in Hof van Dalfsen bij te wonen.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.