Home / ommen maakt zich op voor sportverkiezingen

ommen maakt zich op voor sportverkiezingen

“Tot 1 januari konden inwoners via de vernieuwde website stemmen op hun favoriete sporter en sportploeg. In totaal is bijna 1000 keer gestemd, waardoor zo’n 4.000 stemmen zijn binnengekomen. Dit laat zien dat de inwoners van Ommen heel betrokken zijn bij hun sporters. We hopen dan ook op een grote opkomst bij de spannende ontknoping tijdens het sportgala”, aldus wethouder Ko Scheele.

De volgende sporters en sportploegen zijn genomineerd, in alfabetische volgorde.

Sportploegen
Energy Gym jr. springselectie – Turnen
OVC’21 heren 1 – Voetbal
TTV Horsman mix – Touwtrekken

Sporttalenten
Mirthe de Lange – Turnen
Amy von Piekartz – Dog frisbee
Kyra Welink – Turnen

Sportvrouwen
Marije Dankelman – Triathlon
Chantal Hendriks – Schaatsen
Yvonne Meijer – Atletiek

Sportmannen
Nick Marsman – Atletiek
Hendrik Jan Schuttert – Paardrijden
Stefan Westenbroek – Schaatsen

Sportdemonstraties en prominenten
Ieder jaar reikenverschillende bekende sporters of prominenten de sportprijzen uit. Dit jaar zijn dat keeper Leon ter Wielen, trainer Popko Schuitema, burgemeester Hans Vroomen en sportwethouder Ko Scheele. Tussen de uitreikingen door zijn er sportdemonstraties van Amy von Piekartz met dog frisbee en het acrogymteam van Energy Ommen. De avond wordt gepresenteerd door Henk Borgmeijer, bekend in atletiekland als commentator bij vele wedstrijden in de regio.

Iedereen is welkom
Sportliefhebbers en belangstellenden zijn woensdag 17 januari vanaf 19.30 uur van harte welkom in theater Carrousel in Ommen om de ontknoping live mee te maken. De zaal gaat open om 19.50 uur en de verkiezingsavond start om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Vanya winnaar voorleeswedstrijd OBS Heidepark in Lemelerveld

LEMELERVELD – Afgelopen vrijdagmorgen werd in Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld de voorleeswedstrijd voor bassischolieren gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.