Home / noelle flierman en jade kamphuis winnen voorleeswedstrijd dalfsen

noelle flierman en jade kamphuis winnen voorleeswedstrijd dalfsen

In twee rondes streden woensdagmiddag steeds acht voorleeskampioenen om een plek in de regionale ronde. De kwaliteit van de voorlezers was hoog en de jury had een zware taak. De jury bestond uit Ingrid Kappert, raadslid, Marit Ligtenberg, beleidsmedewerker en Michael de Vries, coördinator jongerenwerk.

De supporters lieten ook van zich horen met spandoeken en mascottes. Alle kinderen van de deelnemende scholen kregen in de pauze een opdracht met een gedicht. De winnende scholen waren De Regenboog en De Tweemaster. Zij namen een boek met gedichten mee voor hun school.

In de pauze trokken de juryleden zich terug om te beraadslagen. Er werd gelet op zaken als uitspraak, verstaanbaarheid, overbrengen van emotie en tempo en originaliteit van het boek. Ook het contact van de voorlezer met het publiek was belangrijk. In de pauze was er een spetterend optreden van GVN Dance Dance: back to back.

Alle deelnemers kregen een polsbandje van de voorleeswedstrijd en voor de winnaars was er ook een I-padtas, een boekenbon en natuurlijk de oorkonde.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.