noelle flierman en jade kamphuis winnen voorleeswedstrijd dalfsen

  In twee rondes streden woensdagmiddag steeds acht voorleeskampioenen om een plek in de regionale ronde. De kwaliteit van de voorlezers was hoog en de jury had een zware taak. De jury bestond uit Ingrid Kappert, raadslid, Marit Ligtenberg, beleidsmedewerker en Michael de Vries, coördinator jongerenwerk.

  De supporters lieten ook van zich horen met spandoeken en mascottes. Alle kinderen van de deelnemende scholen kregen in de pauze een opdracht met een gedicht. De winnende scholen waren De Regenboog en De Tweemaster. Zij namen een boek met gedichten mee voor hun school.

  In de pauze trokken de juryleden zich terug om te beraadslagen. Er werd gelet op zaken als uitspraak, verstaanbaarheid, overbrengen van emotie en tempo en originaliteit van het boek. Ook het contact van de voorlezer met het publiek was belangrijk. In de pauze was er een spetterend optreden van GVN Dance Dance: back to back.

  Alle deelnemers kregen een polsbandje van de voorleeswedstrijd en voor de winnaars was er ook een I-padtas, een boekenbon en natuurlijk de oorkonde.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.