noabers ommerkanaal op nieuwjaarsborrel bij buurtschool cns ommerkanaal

  Na een kopje koffie met een cupcake, gemaakt door de jongste leerlingen, kon er een kijkje worden genomen in het ‘Talentvol Ondernemen Museum’. Geïnspireerd door andere culturen waren hier door de kinderen gemaakte kunstwerken, collages, lampionnen en een film over mensenrechten te zien. De leerlingen vertelden hierover honderduit en beantwoordden vragen van de bezoekers.

  Het schoolkoor nam de buurtbewoners mee op een muzikale reis door de wereld, waar de zelfgemaakte koffers met mooie reisbestemmingen goed van pas kwamen. Een gezellige middag waarbij als afsluiting heerlijke buitenlandse hapjes werden gepresenteerd.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.