Home / noabers ommerkanaal op nieuwjaarsborrel bij buurtschool cns ommerkanaal

noabers ommerkanaal op nieuwjaarsborrel bij buurtschool cns ommerkanaal

Na een kopje koffie met een cupcake, gemaakt door de jongste leerlingen, kon er een kijkje worden genomen in het ‘Talentvol Ondernemen Museum’. Geïnspireerd door andere culturen waren hier door de kinderen gemaakte kunstwerken, collages, lampionnen en een film over mensenrechten te zien. De leerlingen vertelden hierover honderduit en beantwoordden vragen van de bezoekers.

Het schoolkoor nam de buurtbewoners mee op een muzikale reis door de wereld, waar de zelfgemaakte koffers met mooie reisbestemmingen goed van pas kwamen. Een gezellige middag waarbij als afsluiting heerlijke buitenlandse hapjes werden gepresenteerd.

 

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.