nieuwjaarsduik rtv oost in hardenberg lekker frisse start van het jaar

  Bij voorgaande edities raakten nog wel eens deelnemers onderkoeld, maar door het zachte weer lijkt dat niet een probleem te zijn geweest. Wel vonden de deelnemers het water ‘koud’. Maar ja, ‘als je er eenmaal doorheen bent, dan wil ’t wel’, aldus een ervaren deelnemer.

  Net zoals voorgaande edities waren verschillende deelnemers verkleed, om zo kans te maken op het geldbedrag van 250 euro, dat RTV Oost uitloofde. Een van de opvallendste teams was een triatlonteam dat met fiets en al het water in ging. Het team dat verkleed was als ‘Kabouter Plop’ heeft de prijs gewonnen.

  Ook bij andere nieuwjaarsduiken in Overijssel werd een frisse start gemaakt van het jaar, de nieuwjaarsduiken in Wierden, Zwolle, Kampen, Oldenzaal en Rijssen trokken met elkaar honderden deelnemers.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.