Home / nationaal theaterweekend in de voorveghter

nationaal theaterweekend in de voorveghter

In De Voorveghter komen op vrijdagavond de Ashton Brothers, zaterdagmiddag is er een jeugdvoorstelling van het illusionisten-duo Rob en Emiel die ’s avonds een avondvullende voorstelling verzorgen voor 12+. Zondagochtend de schattige voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ inclusief een theatrale speeltuin en schminkers in de foyer, zondagmiddag de Def Americans met hun fabuleuze tribute aan Johnny Cash.

Op zaterdag 27 januarie is er een van 12:00 – 17:00 uur. De entree is gratis. Tussen 12:00 en 16:00 uur is er een doorlopend programma met optredens van o.a.: Goochelaar Jan Kosters en Goochelaar Magic John – beide vier keer Nederlands Kampioen ‘Goochelen voor Kinderen’ Kinderboekenschrijver en poppenspeler Mark Haayema komt met poppen en een verhaal, Schijfster/dichteres Inge Sanders verrast je binnen enkele minuten met een persoonlijk gedicht (in samenwerking met Bibliotheek Hardenberg) Random Five zorgt mede voor de muzikale invulling. Hester Selhorst en Joudi Karajoli spelen prachtige stukken op de vleugel. Verrassende dansacts van Drenth Dance Centers.

Daarnaast zijn er nog rondleidingen voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van De Voorveghter, is van harte welkom bij onze rondleidingen. Theaterdirecteur Jan Maarten Veurink laat u plekken zien waar u normaal gesproken niet komt! Er zijn rondleidingen om 12:00, 12:45, 13:15, 14:00 en 14:45 uur. Wilt u deelnemen aan een rondleiding? U kunt uw gratis kaartje(s) reserveren via info@voorveghter.nl. Vergeet het tijdstip en aantal personen niet te vermelden. Vol=vol.

 

 

 

Lees ook

WijZ zet de bloemetjes buiten in Ommen-Zuid

WijZ welzijn ontmoet graag de inwoners van Ommen. De opbouwwerkers starten daarom met het wijkproject …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.